06 57 34 59 12 info@rusthoevewouw.nl

Onze bistro is gelokaliseerd in een landelijk gelegen omgeving op een historische Brabantse gevelboerderij welke gedateerd is uit 1698.
De bistro heeft een aangrenzend overdekt terras die aansluit op de tuin met verschillende zithoeken.
Het geheel geeft een nostalgische en authentieke uitstraling midden in de natuur met veel privacy,
De accomondatie verleend zich uitstekend voor o.a. bijeenkomsten, meetings en als rustpunt voor tourritten doordat er voldoende eigen parkeerterrein aanwezig is.

Wij bieden u brunch-, lunch- en diner mogelijkheden waarvan de gerecht bereidingen volgens de ambachtelijke methode voor een authentieke smaakbeleving en culinair genoegen zorgen.
Onze specialisatie ligt in de vlees- en wildgerechten wat we kunnen presenteren in:
* Buffetvorm
* Bourgondisch tafelen
* Ketel-koken ( eenpansgerechten )
* Walking diner

Onze keuken staat bekend om de ambachtelijke bereidingswijze. Gerechten worden samengesteld uit verse producten,  waarbij onze voorkeur uitgaat naar biologische producten en seizoensproducten uit de streek. Alle gerechten  zijn vrij van tot zeer beperkt in e-nummers en additieven.

Graag bespreken wij onze mogelijkheden met u betreffende uw gezelschap, zodat we samen de gerecht keuzes kunnen bepalen die aansluit in uw groep wensen.
Al uw persoonlijke ideeën en aanpassingen bespreken wij graag met u, zodat we er samen een onvergetelijke happening van kunnen maken

 

Contact

Rusthoeve Wouw
Spellestraat 49
4724 SH Wouw (N-BR) Nederland
T: 06 - 57 34 59 12
E: info@rusthoevewouw.nl

* gezelschappen vanaf 12 personen
* Alleen op reservering